Blogger Widgets

Ինչպես անվերադարձ ջնջել ֆեյսբուքի պրոֆիլը

Կարծում եմ գաղտնիք չի, որ ֆեյսբուքի պրոֆիլը կարող եք ցանկացած ժամանակ պասիվացնել և որոշ ժամանակ անց նորից ակտիվացնել: Սակայն եթե ցանկանում եք անվերադարձ ջնջել ձեր պրոֆիլը, ապա կարող եք անել հետևյալ քայլերը:


1. Մտեք ֆեյսբուքի ձեր պրոֆիլը:
2. Այցելեք այս էջը:
3. Սեղմեք Submit կոճակը:
4. Գրեք գաղտնաբառը և նկարի կոդը:
5. Սեղմեք OK:






14 օրվա ընթացքում ձեր պրոֆիլը ամբողջապես կջնջվի: Եթե փոշմանեք և նորից ցանկանաք ակտիվացնել այն, ապա 14 օրերի ընթացքում կարող եք մուտք գործեք ձեր պրոֆիլ և սեղմել Cancel Deletion:



Հավանեցի՞ր, դե տեղեկացրու ընկերներիդ`
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More